Onze vijf eigenschappen

Home » Ons verhaal » Onze vijf eigenschappen

Sint Barbara heeft jarenlange ervaring met begraven. Dit met respect en openheid voor iedereen. We voldoen graag aan alle wensen, natuurlijk binnen onze mogelijkheden.

  • U vindt bij Sint Barbara oprechte persoonlijke aandacht en begeleiding, ruimte en tijd en alle nodige voorzieningen, voor, tijdens en na de uitvaart.
  • U kunt altijd bij Sint Barbara terecht, wie u ook bent, omdat wij vier generaties lang ervaren zijn in het bijstaan van mensen van elke etniciteit, religie of achtergrond dan ook.
  • U krijgt bij Sint Barbara tijd en ruimte volgens de menselijke maat, omdat wij niet kijken naar een uurtje meer of minder en u alle ruimte gunnen die nodig is voor een passend afscheid.
  • Uw verhaal is voor ons belangrijk, ook als het gaat om speciale wensen, bijzondere tradities, rituelen of andere behoeftes. Wij vinden het belangrijk dat u en alle andere betrokkenen met tevredenheid terug kunnen kijken op het moment van afscheid.
  • Waarom dit bij Sint Barbara allemaal kan? Omdat wij een onafhankelijke begraafplaats zijn, zonder winstoogmerk. We zorgen ervoor dat rondom elke uitvaart iedereen zijn privacy en rust gegund wordt.
Onze vijf eigenschappen
Onze Missie en visie
Stichting Sint Barbara
Sint Barbara: beeld van vertrouwen
Ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling
In zorgzame handen van vier generaties