Alle praktische informatie op een rij

Home » Afscheid en daarna » Alle praktische informatie op een rij

Er komt veel op u af wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare of geliefde. U heeft waarschijnlijk contact opgenomen met een uitvaartondernemer die veel van uw zorgen uit handen zal nemen. Natuurlijk is er dan ook nog de keuze van waar u afscheid wilt nemen, ongeacht of het een crematie of begrafenis wordt.

Sint Barbara biedt u de faciliteiten om hier een waardig afscheid van te maken op de manier zoals u dat wilt, in de overtuiging dat degene van wie u afscheid neemt het ook op die manier gewenst zou hebben.

U kunt de tarieven en het reglement vinden in de pagina: Tarieven en informatie.

De kapel beschikt in gewone omstandigheden over ongeveer 80 zitplaatsen, eventueel uit te breiden naar 140 zitplaatsen. Er is ook nog een familiekamer waar u, voorafgaande aan de dienst, gebruik van kan maken.

De muziek kan vanuit een USB-stick of een CD afgespeeld worden. Indien op USB, dan als WAV of MP3 bestand. Graag alle muzieknummers in genummerde volgorde op de USB-stick te plaatsen (dus geen map maken). 

Foto’s en filmpjes kunnen via de beamer op grootbeeld worden vertoond. Gelieve dit aan te leveren op een aparte USB-stick, als JPEG of een Powerpoint-bestand. 

De muziek en/of foto’s/filmpjes dienen met een draaiboek 24 uur van tevoren te worden aangeleverd.

Na de begrafenis is het mogelijk om elkaar nog te ontmoeten in de condoleanceruimtes. De koffiekamer voor circa 50 personen en grotere groepen in de aula. Hierbij is het in overleg ook mogelijk gebruik te maken van de catering (catering moet 48 uur van te voren worden besteld).

Tarievenlijst catering

Parkeren op de begraafplaats is mogelijk zolang de ruimte het toelaat. Dit is alleen voor de bezoekers van de begraafplaats. Voor de begraafplaats is er ook nog een blauwe parkeerzone.

De begraafplaats is met bus 22 te bereiken vanaf Station Sloterdijk of Centraal Station.

Op Sint Barbara worden niet alleen katholieken begraven; we staan open voor andere godsdiensten en niet-gelovigen.

Voorafgaande aan de uitvaart is het mogelijk om op afspraak een particulier graf uit te zoeken.

Voor het plaatsen van een gedenkteken is een vergunning nodig.

Afscheid nemen
Alle praktische informatie op een rij
De Aula, onze multifunctionele ruimte
Persoonlijke aandacht
Herdenken op St. Barbara
Zorg en onderhoud